Pinky's Thoughts

Трябва ли да блогвам(e) всеки ден?

Много се чудих, как да напиша тази статия, така че да не се отдалечи много от темите, които съм засягала до момента. И разбрах – няма как да го направя. За това давам нов тон на My Pinky Life. Не няма да изтрия старите статии, защото те са част от “началото” и винаги ще пазят споемна и ентусиазма, с който стартирах “блогърската си кариера” (човече с наддигащи вежи :D).

Не искам да пиша статии, само защото трябва да пиша статии.

В началото си мислех, че с постоянство нещата ще се получат. След това се замислих: “Кои неща?” ” Имам ли цел, която гоня със създаването на този блог и писането на тези статии?” Да имах цел … и може би още я имам … Искам да споделя на света нещата, които съм разбрала по-лесния или туден начин… Искам да споделя мислите, които ме тревожат всеки ден … Искам да попитам някого за съвет, когато имам нужда от такъв … или да дам акъл … на някой, който го търси … Но това не е “цел” … това е устрем, това е копнеж, който с редовно или не писане би могъл да се намери от всеки, който има желание.

Замислих се, че няма нужда от излишни статии, само защото така трябва, така казват или така пише някъде … Къде го пише? … никъде… Кой го казва? За това е и блогът … за споделяне … а споделянето не е по предварително записан час… То идва ей така сутрин в 6 или пък вечер в 11… докато сме на спирката и чакаме “тъпия” трамвай или пък в банята и си се радваме на новия душ гел с аромат на макадамия и какао ( btw мега е як 😀 )

От тук насетне си давам едно обещание и то е да бъда честна пред себе си и вас, да публикувам неща, които усещам… когато ги усещам. Защото само тогава се чувстват истински и могат да намерят своя път.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *